8 bufféportioner 8 ägg Oströra 1/2 liten rödlök 1/2 citron 1 msk dill 2 dl handskalade räkor i lake 1 dl riven lagrad ost 3 msk crème fraiche 3 msk majonnäs salt och svartpeppar Till garnering mâchesallad eller dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Ringla det bryntasmöret över pastan (se till att inte få med eventuellt bottensegment), strö över de rostade solroskärnorna och avsluta med att hyvla över parmesanosten
Spritsa eller klicka ut röran på ägghalvornaoch klicka på lite löjrom. Dill- ochäggkräm. Löjrom är ju såå gott och känns så där små-lyxigt som man vill att det ska vara på nyår
En påskäggsjakt i skogen ska hinnas med också. Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det bryntasmöret
Skala äggen direkt och skär i. De här äggen får sina kolalika smak från det bryntasmöret. och. 8 ägg 50 g smör 4 msk creme fraiche 1 citron, 1 msk pressad saft och finrivet skal salt dill till garnering Koka äggen 9 min och kyl ner i iskallt vatten. - Läs hela inlägget här 8 ägg. 50 g smör. 9 min och
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.