Torskrygg med potatispuré, savojkål och champagnesås
Gourmetmorsan
Gourmetmorsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Torskrygg med potatispuré, savojkål och champagnesås
  • 8 portioner
  • 1,2 kg torskrygg
  • 1 liter vatten
  • 1 dl salt
  • 50 gr smör
  •  
  • Potatispuré
  • 1,2 kilo mjölig potatis
  • 2 dl mjölk
  • 2 dl vispgrädde
  • 100 gr smör
  • 2 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Sås
  • 3 scharlottenlökar 1 msk smör
  • 4 dl+0,5 dl champagne eller mousserat vin
  • 2,5 msk konc. fickfond
  • 3 msk vetemjöl
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 krm salt
  •  
  • Kål
  • 400 gr savojkål
  • 150 gr sockerärtor
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.