Stekt torskrygg med knaperstekt chorizo och potatispuré
www.expressen.se
www.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3 1 röster

Kommentarer

  • manuela-2

     - 

    Asså nä för många moment och kastruller, inte värt mödan. Om du gör om koka blomkålen riktigt mjuk och inte som på förpackningen då den blir då spänstig och svår att mosa. Glöm ej att torsken ska rimmas innan. Behöver vara riktigt färsk chorizo om den ska gå att smula…

  • manuela-2

     - 

    Asså nä för många moment och kastruller, inte värt mödan. Om du gör om koka blomkålen riktigt mjuk och inte som på förpackningen då den blir då spänstig och svår att mosa. Glöm ej att torsken ska rimmas innan. Behöver vara riktigt färsk chorizo om den ska gå att smula…

Logga in eller Registrera för att kommentera.