Vi hade gäster alla tre dagarna i midsommar och det grillades förstås. Vid skolavslutningen fick jag en burk Rabarberchutney av en av skolbarnens mamma
Förbered formarna som du vill använda, förslagsvis isformar i solicon, pensla med lite olja. Häll i dom förbereda formarna och låt stelna några timmar i kylen
och jag vågar knappt tänka på för mer gott den skulle passa till än att bara ätas som sorbet. Kan vara ett litet drinktips inför de stundande cykelfester som kommer äga rum i Varberg de närmaste veckorna
I söndags så bjöd jag svärföräldrarna på middag lite pirrigt eftersom jag skulle pröva att göra gryta (som nån av mina läsare har tipsat om) av portersteken
För en dryg vecka sedan hade vi glöggmys med lite vänner. Förvara i kyl 100 g smör. Jag och en väninna hade bakat julgodis någon dag innan och vi var spända på att se vad gästerna skulle tycka
Jag är barnsligt förtjust i polkagrisar. Förvara i kyl. Tänkte att jag skulle prova att göra mina egna men det krävdes en "marmorskiva" så det blev inte så
Men först jobb. Tisdag är lika med jobbdag. och då är lunchlådan packad och klar. Idag längtar jag redan efter att klockan ska slå lunch så jag får fresta mina smaklökar med en av mina favoriträtter
Recept. rebecka jansson. sön, 2013-11-17 18. 49. (0). Lägg alla ingredienser i en kastrull och låt koka upp. Koka på medelvärme tills du kan lägga lite kola i kallt vatten och forma den till en kula, då vet du att kolan är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.