Smörstekt torskrygg med potatispuré, fänkålsflarn, bacon och vitvinssås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g mjölig potatis
  • 0,5 dl mjölk
  • 200 g smör
  • salt och peppar
  • 250 g spenat
  • lite fiskbuljong
  • 1 klyfta vitlök, finhackad
  • 1 skiva bacon
  • 0,25 fänkål
  • citron
  • 1 stor schalottenlök, finhackad
  • olja, att steka i
  • 2 dl vitt vin
  • 3 dl fiskbuljong
  • 3 dl grädde
  • 250 g torskrygg
  • 3 msk olja
  • 50 g smör
  • Potatispuré400 g mjölig potatis 0,5 dl mjölk 200 g smör salt och peppar
  • Blancherad spenat250 g spenat lite fiskbuljong 1 klyfta vitlök, finhackad salt och peppar
  • Bacon och fänkålsflarn1 skiva bacon 0,25 fänkål citron
  • Vitvinssås1 stor schalottenlök, finhackad olja, att steka i 2 dl vitt vin 3 dl fiskbuljong 3 dl grädde
  • Torskrygg250 g torskrygg 3 msk olja 50 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.