Lägg ned torskryggen i pannan med skinnet nedåt. Torskrygg. Blanda mjukt smör och mjöl i en skål med en gaffel till en pastaredning och rör ned i såsen
Lägg ner dillen och kräftorna, rör runt och smaka av med salt. Sila bort citronvattnet från grönsakerna (sila gärna ner det i en burk och spara i kylen för att använda en annan gång)
Idag firar jag sommaren med en riktigt härlig fisk- och grönsaksrätt. Med en skummig pepparrotssmakande äggsås till blir det en rätt som platsar till helg
Servera torsken tillsammans med rostade grönsakeroch pepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
På tal om mat så åt vi en fantastiskt fin torskrygg häromdagen. Har man en sådan fin bit fisk så vill man ju "förstöra" den så lite som möjligt så jag körde den bara i ugnen med lite smaksättning, enkelt och gott
Halstrad torskrygg. Smaka till sist upp med några droppar ättika och salt. Blanda upp ett ägg på högsta effekt i en matberedare eller med visp tills att det blir fluffigt
Servera fisken med grönsaksfräs, vitvinssåsoch pressad potatis. Smaka av med citron, salt och peppar. Servera torsken med pressad potatis - gott med vinsåsen
Servera torsken tillsammans med rostade grönsakeroch pepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.