Torskrygg med brynt spetskål och vitvinssås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 2 röster

Ingredienser

  • 800 g torskrygg
  • 1 spetskål
  • 125 g sockerärtor
  • 2 schalottenlökar
  • 0,5 kruka timjan
  • 4 dl vitt vin
  • 4 dl fiskbuljong
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 dl crème fraîche
  • 60 g forellrom
  • 1 kruka gräslök, finhackad
  • smör, till stekning
  • salt
  • svartpeppar, nymalen
  • 4 port potatis, kokt (gärna mandelpotatis)
  • 800 g torskrygg 1 spetskål 125 g sockerärtor
  • Vitvinssås2 schalottenlökar 0,5 kruka timjan 4 dl vitt vin 4 dl fiskbuljong 4 dl vispgrädde 1 dl crème fraîche 60 g forellrom 1 kruka gräslök, finhackad smör, till stekning salt svartpeppar, nymalen
  • Till servering4 port potatis, kokt (gärna mandelpotatis)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.