Stekt torskrygg med rostade grönsaker och pepparrotssmör
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g Palsternacka
  • 200 g Vanliga morötter
  • 0.5 st Purjolök
  • 1 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 50 g Mat & Bak Smör
  • 1 msk Pepparrot Färsk
  • 1 st Citron
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 800 g Torskrygg
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 1 msk Mat & Bak Smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.