Servera torsken tillsammans medrostadegrönsakerochpepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
4 Pumpapuré 1 liten butternutpumpa (à ca 800 g) 1/2 rotselleri (à 350 g) 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl vispgrädde 2 msk asiatisk fisksås 1 - 2 msk vitvinsvinäger ev salt Torsk 2 vitlöksklyftor 4 bitar torskryggfilé (à 150 g) 4 msk smör 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 1/2 dl rostade hasselnötter 2 msk finskuren gräslök Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Stekttorskryggmed rostad pumpa och friterad brysselkålPrecis som grönkål eller svartkål blir också brysselkålen god om den friteras eller rostas med olja och salt i ugnen tills den blir krispig
Jag smörstektetorskryggochstekte på lite grönsaker som jag sedan smaksatte med paprika och chili. Servera fisken medgrönsakernaoch sleva över lite smält smör
Rimma torsken och servera med en klassisk vitvinssås, haricots verts och den rostade blomkålen. Sila såsen, smaka av med salt och peppar och red ev av med lite maizena
Jag kryddade med salt, peppar och Italienska örter (finns i frysdisken). Här har jag valt paprika, champinjoner, hackad vitlök, rivet citronskal, halverade plommontomater och morötter
Servera tillsammans med den stekta korven och strö ev över lite mer nötter. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.