Gubbröra med matjessill på fröknäcke ca 150 g hela matjessillfiléer, avrunnen vikt. 11 rödlök (liten). 14 ägg, hårdkokta. 11,5 dl majonnäs. 12 msk gräddfil www.koket.se
Matjesill med brynt smör och hackat ägg 1. Koka potatisen i saltat vatten tillsammans med dillstammar i ca15 minuter. Låt potatisen svalna och skär dem i halvor Tasteline
Räkpasta med gräslök och färskost Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 340 gram spaghetti 170 gram räkor , skalade 0,5 st purjolök(ar) , ansad och strimlad 150 gram sockerärter 1 knippa(en) gräslök 2 msk margarin , Milda flytande 1 odefinierad salt 100 gram Crème Bonjour , gräslök 1 odefinierad svartpeppar Köp receptet www.tasteline.com
Krispig lax i krämig parmesansås Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Köp hem 500 gram laxfilé(er) 3 dl vispgrädde 100 gram parmesanost 1 st citron(er) 1 kruka(or) färsk gräslök Från ditt skafferi 2 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 msk olivolja 700 gram fast potatis Köp receptet www.tasteline.com
Laxplanka med gräddig ört och vitvinssås Vem gillar inte plankstek. Det är ju så förgjordat gott som lite lyxig helgmat på tu man hand. Med denna riktigt härliga sås blir middagen försvinnande god kan jag lova Kryddburken.se