Skär fiskenimindrebitaroch lägg i en litenugnsform, dvs så fiskenprecis täcker botten. Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienserochminimalt med förberedelse
Idag gjorde jag torskiugn med smak av tomat och purjolök tillmiddag. Mat som går snabbt ochsmidigt att laga och som sköter sig självt iugnen är alltid bra tycker jag
Det finns massor med god snabblagad mat som tex den här torskrätten som jag gör rätt så ofta. Nu mer än nånsin så vill jag att maten på vardagarna ska vara snabb- och lättlagad
Lägg torskeni en ugnssäker form och krydda med salt ochcitronpeppar. Jag har haft en del att göra på jobbet idag, och håller dessutom fortfarande på att ställa iordningmitt nya kontor
Egentligen ska det vara kokt torsktill äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fiskenoch sen ordentligt med vitpeppar så det smakar något
Skrubba och koka färskpotatisen. Lägg i en ugnsformoch vänd ner potatisen med ingredienserna. Det här receptet hittade jag på matklubben och det hette "Kriminellt god potatissallad"
IngredienserPortioner. 4 900 g fast potatis 600 g torskfilé salt och peppar 2 dl smetana 1 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 kruka dill 1 citron 250 g broccoli Lägg tilliinköpslistan Stå intevilsenibutikenigen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.