IngredienserPortioner. 4 4 ägg 500 g räkor 2 dl lätt crème fraiche 1 msk riven pepparrot salt och peppar 1 l vatten 1 1/2 msk salt 600 g torskfiléer ev dilltillservering Lägg tilliinköpslistan
Strö över salt ochcitronpeppar. citronpeppar. Ställ iniugnentills smöret har smält, ta sedan ut formen och häll över gräddeninnan du ställer in den igen
Blanda ihopgrädde, stärkelse/Maizena, tomatpuré, dill, salt ochvitpeppar. Skär fiskenimindrebitaroch lägg i en litenugnsform, dvs så fiskenprecis täcker botten
Strö över salt ochcitronpeppar. citronpeppar. Ställ iniugnentills smöret har smält, ta sedan ut formen och häll över gräddeninnan du ställer in den igen
torsken på metal folie på en bakplåt medvitvin, citronsaft, dillochrikligt. torsk. behövs sen lägg allt tillbakai gryta och krydda medcitronsaft, malen
Lax iugnmed purjolök dillochlimeyoghurtsås. Den låga ugnsvärmen gör att laxen inteblir torr. Strö på rikligtmed havssalt, peppar, hackad dilloch purjolök klicka på lite smör
en solig currygryta medtorsk. Torskfiléerna som kokas direkti grytan blirriktigtflikigaochfina. Tea och jag har spenderat dagen i soffan där vitagit gemensamma tupplurar, pratat med gosedjuren och kollat på den danska serienRita på Netflix
Bara till att blanda ihopmatlagningsgräddemed tex en smaksatt philadelphiaost (denna gången blev det tomat- och pesto), rivilitecitronskaloch krydda med en god fiskkrydda, häll sedan blandningen över fisken (som kryddats med salt och peppar) i en form, tillsättlite grönsaker som tex tomater och spenat
Lägg ett bakplåtspapper i en ugnsform (fukta händerna, krama pappret och forma om det är ostyrigt). Riv skalet av citronenoch rör itillsammansmed ett par droppar saft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.