Fritera den andra sidan i några minuter, tills hela tonkatsun får en gyllene färg. Lägg sedan din tonkatsu på hushållspapper, vilket absorberar överflödig olja
Tang cu rou - Fläskkött med sötsur sås. När allt är friterat så lägg tillbaka alla strimlor i oljan och fritera i ca 2 minuter till så att de får fin färg och ytan blir krispig
Klas Lindberg när vi träffade honom i Årets kock-restaurangen på Gastro NordI går fick vi Årets kockbloggare och ett gäng journalister lyssna på Klas Lindberg, Årets kock 2012, och Tomas Diederichsen, Årets kock 2011 som just besökt Japan på den årliga Årets kock-vinnarresan
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling med sötsur sås
Frityrsmeten har jag inte själv hittat på utan fått från inspiration från nätet. Det är väldigt sällan vi gör friterad kyckling men när barnen får höra att det blir så hoppar de av glädje, hihi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.