Tonkatsu - japansk schnitzel med krämig kålsallad
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tonkatsu4 skiva skinkinnanlår, à 150 gr 1,5 dl vetemjöl 3 ägg, uppvispade 3 dl pankoströbröd salt
  • Krämig kålsallad0,5 spetskål 3 msk majonnäs 1 msk japansk soja 2 tsk sesamolja 1 tsk risvinäger 0,5 tsk strösocker 3 msk rostade sesamfrön
  • Tonkatsusås1 dl ketchup 2,5 msk worcestersås 2 msk japansk soja 1 msk honung neutral rapsolja, till stekning
  • Till servering4 port japanskt ris, nykokt dijonsenap ev svarta sesamfrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.