500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
Börja med kycklingen. Blanda väl och låt stå medan du förbereder det andra. Toppa med den stekta kycklingen, gurka, salladslök, jordnötter, sesamfrön och ev chiliolja
3 msk japansk soja. 1 msk japansk soja. 1-3 msk gochujang (beroende på hur starkt man gillar). Marinad3 msk japansk soja 2 tsk sesamolja 2 tsk strösocker 1 tsk risvinäger 1 krm svartpeppar, nymald. Woksås1 msk japansk soja 1-3 msk gochujang (beroende på hur starkt man gillar) 1 dl hoisinsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.