Skär upp kycklingen i långa smala bitar. Doppa varje kycklingbit i först äggen och sen i ost och jordnötsblandning och lägg sen på en plåt med bakpapper på
Servera med Blue Cheese Dip och selleristavar 1 kg kycklingvingar. Börja med att göra Blue Cheese dipen som skall stå kallt en stund innan serveringen för att få riktig smak
Dela kycklingfiléerna längsmed så det blir två filéer av varje filé och skär dom sedan i strimlor. Stek den strimlade kycklingen med salt och grillkrydda i smör, tänk på att inte steka för mycket på en gång, ta lite i omgångar
Smördegsinbakad kyckling med vitlökost & västerbottensås. Lägg kycklingen åt sidan för att kallna. Dela på smördegen i lagom stora bitar till att göra ett litet paket med kycklingen i
Stycka kycklingen i lår, ben, vingar och bröstbitar. Lägg i några kycklingbitar åt gången. Doppa varje kycklingbit i de uppvispade äggulorna och därefter i ströbrödet
Friteradkyckling med sötsur har nästan alla ätit. Detta är en frityrsmet till kyckling, fisk, räkor, bläckfiskringar, grönsaker som tex lökringar, paprikabitar, zucchini m
Friteradkyckling med sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkyckling med sötsur sås
Kommentarer
camillad-5
Mums ?
Logga in eller Registrera för att kommentera.