Är det nån mer än mig som älskar chili cheese bollar. När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Jag och Kevin körde bakdag för någon dag sedan och nu var det ett tag sen jag friterade minipajer så vi gjorde sånna fyllda med banan och nutella, Kevin kunde I N T E sluta äta dom för han tyckte dom var så goda
Äntligen helg. Hur skönt är inte det. För att lyxa till helgkänslan lite tänkte jag tipsa om hur du gör egna chili cheddar cheese bollar, krispiga på utsidan och krämiga med smält ost på insidan
Hetta upp olivolja och doppa lökringarna i frityrsmeten. Skiva löken till ringar, inte allt för tunna. Rör ihop äggula, mjöl, vatten och salt till den smet
Friteradelökringar Ingredienser 2 stora lökar 2 dl mjöl 1 tsk bakpulver 1 tsk salt 1 ägg 1,2 dl mjölk 2 dl ströbröd 1 tsk chilli 1 tsk salt Olja och fritös Gör så här Blanda mjöl, bakpulver och salt. Skiva löken i skivor, 4 mm tjocka, pilla i sär så att lökringarna frigörs. Släng ner en näve lökringar i den rinnande frityrsmeten, fiska upp en lökring och panera med ströbrödsblandningen, gör likadant med 3-4 lökringar till och stoppa sen ned dem i den heta oljan. 3-4 lökringar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.