Strimla bacon och purjolök. Smält smöret i en stekpanna, låt bacon och purjolök fräsa ihop, tillsätt champinjonerna och stek några minuter tills det fått fin färg
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Bilden är tagen i vårt kökoch att vi är stora fiskälskare råder det väl inga tveksamheter om, dom där fiskgardinerna har hängt med ett bra tag nu och vi har svårt att släppa taget
Fiskgratäng med räkor och dill. Skär den tinade fisken i portionsbitar och lägg i gratängform. Enkel att laga men med det där lilla extra som gör den lite mer lyxig än en vanlig fiskgratäng till vardags
Detta är en superenkel och nyttig fiskgratäng som passar perfekt som vardagsmat. Jag jobbade på nationaldagen, men har sen varit ledig och njutit av vädret
Jag talar självklart denna gång om fiskgratängen med sin milda krämighet och värmande smak. Bryt av stjärten från havskräftan och ta bort skalet samt tarmen
Men nu har Kellysåsen kommit tillbaka och denna gång i form av en gratängsås, lika god som vi mindes den och perfekt att ta till när det skulle lagas snabb fiskgratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.