Salta och peppra steken och bryn den i smöret. Smaksätt med svartvinbärsgelé och soja. Fräs grönsaker, lök, vitlök och lägg dem i en form tillsammans med köttet
Otroligt vackert, men läste däremot att det skulle snöa idag vilket ju vore lite typiskt. Här kommer ett recept på en god värmande korvgryta som passar bra till kalla vinterdagar
4 4 kycklingfiléer 1 tsk olja 1/2 tsk salt 1 krm peppar 140 g tärnat bacon 1 banan 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 dl chilisås 4 port ris, gärna basmatiris 1 dl saltade jordnötter Lägg till i inköpslistanTrött på att irra runt i butiken
Pudra övermjöl, blanda väl och späd med vin och buljong i omgångar under uppkok och vispning. Bryn dem hastigt runt om i välbrynt smör i het panna, salta och peppra
Blanda det avsköljda basmatiriset med vatten och salt i en kastrull. Slå i soyan och curryn i stekpannan, pensla kycklingen med detta och häll sist över allt på kycklingen
Lägg över fågeln i en stekgryta. Slå såsen över. Vill man servera fågeln kall, låter man såsen kallna för sig, så att den kan vispas upp innan serveringen