Fiskgratäng med krämig dill och citronsås
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 2 port + matlåda
  • 500 g fiskfilé, vi hade sej
  • Krämig fisksås
  • 2 dl crème fraiche
  • 1½ dl vitt vin (matlagningsvin går bra)
  • 1½ msk fiskfond eller 1 fiskbuljongtärning ½-1 dl philadelphiaost
  • ½ citron, pressad saft och lite rivet skal
  • salt och peppar (citronpeppar om du har det)
  • maizenaredning för ljusa såser
  • hackad dill efter behag
  • Vispa samman crème fraiche, vin, fiskfond och philadelphiaost i en gryta och låt det koka upp.
  • Tillsätt pressad citron, lite citronskal och kryddor efter eget tycke och smak.
  • Red av såsen och tillsätt till sist den hackade dillen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.