Fiskgratäng med spätta och vitvinssås
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 - 3 port
  • 400 g spättafilé
  • salt och vitpeppar
  • pressad citron
  • Vitvinssås
  • 2 msk smör,
  • 30 gram
  • 3 msk mjöl
  • 1 dl vatten
  • ½ tärning fiskbuljong
  • 2 dl vitt vin, går bra med matlagningsvin
  • 1½ dl grädde
  • 2 äggulor hackad dill
  • 150 skalade räkor
  • salt och peppar
  • 200 grader i ca
  • 15-20 minuter Ta ut gratängen, lägg på räkorna och lite hackad dill innan du serverar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.