Kalops Har alltid tyckt om kalopsoch här hemma är det en favvo rätt. Så kan man göra mycket och äta en gång till på silvias mat & bak sida
Kalops av högrev Koka upp vatten, salt, skalade och skivade morötter, lagerblad och kryddpeppar i en gryta eller tryckkokare Hemmets Journal
Lyxig kalops med mormorskokta morötter Skala lök och morot. Fräs lök och morot i smör i en stor kastrull, tills löken mjuknar. Tillsätt vinäger och tomatpuré och låt koka in www.ica.se
Kalops – klassiskt recept Servera kalopsen med kokt potatis, rödbetor, en rejäl sked pepparrotsfraiche och hackat, syrligt äpple mittkok.expressen.se
Skånsk Kalops Hacka löken i lagom små bitar och även morötterna. Lägg i resten av ingredienserna i grytan och koka upp mittkok.expressen.se
Klassisk kalops i godaste skysåsenKalops är en sån rätt som bara blir godare efter några dagar och den går också utmärkt att frysas in för att sedan tas upp och värmas i gryta Kryddburken.se
Kalops på fläskkött Skala löken och skär som båtar. Stek på dem ordentligt, salta och peppra, och lägg åt sidan. Lägg ner morötter och löken i grytan och stek på dem ett par minuter Matklubben.nu
Kalops i crock-pot (Slowcooker) Smakerna från köttet, löken och kryddorna kommer verkligen fram när man kokar den sakta i låg temperatur Lolos Matblogg
Musslor i vitt vin och grädde, moules marinières (Knacka öppnade musslor mot köksbänken, stänger de sig helt är de OK att använda). olja och smör. salt och vitpeppar Receptbloggen.com
Skånsk kalops i Crockpot Skånsk kalops är generellt lite mustigare och man stoppar gärna i lite extra grejer =) Så här, mina vänner – har ni min version på skånsk kalops56kilo.se
Klassisk kalops Tillsätt morötter, lök, kalvfond, lagerblad och kryddpeppar. Strö över mjölet och blanda väl. Koka upp och rör så att det inte fastnar i botten www.ica.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.