2 st
morötter 2 st salladslökar eller en bit purjolök 1 st citrongräs 2 msk färsk ingefära 1 st vitlöksklyfta 1 msk solrosolja 1 burk kokosmjölk 5 dl fiskbuljong 300 g laxfilé 1 st lime, saften 100 g sockerärtor 200 g skalade räkor Salt, efter smak Vitpeppar, efter smak
Blanda med limejuice och salt. Skala och skiva lök och vitlök tunt. Kärna ur och finhacka chilifrukten. Tillsätt krossade tomater, fiskfond, persilja och koriander
En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på
Dagens Meat-free Monday recept är en sallad, men ingen vanlig, tråkig sallad utan en spännande thailändsk sallad med massor med olika smaker som kommer vara som en smakexplosion i din mun
Blanda med limejuice och salt. Skala och skiva lök och vitlök tunt. Kärna ur och finhacka chilifrukten. Tillsätt krossade tomater, fiskond, persilja och koriander
Även om jag tycker väldigt mycket om att långlaga min mat, eftersom det sparar både tid och energi och ger fantastiska smaker, så är det bra att kunna ta till något riktig snabbt ibland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.