Saffransdoftande fiskgryta med Basilikacrème och bröd
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g skinn- och benfri laxfilé
  • 300 g skinn- och benfri vit fiskfilé (t ex torsk
  • gös eller sej)
  • 200 g skalade räkor
  • 8 potatisar
  • 2 morötter
  • 1 fänkål
  • 1 purjolök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 påse saffran
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 burk körsbärstomater
  • 3 dl torrt vitt vin
  • 2 dl vatten
  • 1 msk konc kycklingfond
  • 1 tsk torkad timjan
  • Dillvippor till garnering
  • 3 msk olivolja
  • Salt
  • Nymalen svartpeppar
  •  
  • Bröd- och basilikacrème
  • 2 ciabattabröd
  • 2 äggulor
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 4 tsk dijonsenap
  • 2 krukor basilika
  • 2 dl olivolja
  • 50 g finriven parmesanost
  • Salt
  • Nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.