Servera grytan tillsammans med nykokt ris. Smaka av med salt, peppar, lime och fond. 14 portioner kokt ris och valfritt gröntSkär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan
Här är ett liknande recept, med räkor istället för kyckling. Nudlar, ris eller sallad. Här kommer recept på het kycklinggrytathai, som jag nämnt i ett tidigare inlägg
Vänd ner dem i pannan med räkor och grönsaker, rör ut intensivt. Vänd ner det kokta riset. Allt ska se ut som en lite trådigare, torrare äggröra med fyllning
Serveras med en god sallad. Svart eller rött ris från saltåkvarn. Koka riset enligt förpackning. Hej. Detta receptet är en gammal favorit som jag gärna plocka fram under hösten
4 1 rödlök 600 g strimlad kycklingfilé 2 1/2 dl matlagningsgrädde 250 g körsbärstomater Att ha hemma 4 port ris 1 msk olja salt peppar 1/2 dl chilisås 1 dl mjölk 1 tsk timjan Lägg till i inköpslistan
En kycklinggryta som alla gillade. Servera grytan medris och vitkål. Receptet kommer från boken "Klaras goda GI-dagar", men är lite omgjort med utgångsunkt i vad jag hade hemma kyl och frys
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.