4 2 vitlöksklyftor 600 g strimlad kycklinglårfilé 2 msk olja 2 msk sesamfrö 2 morötter 1 liten purjolök 250 ml teriyakisås 1 dl vatten 150 g sockerärtor 1 litet isbergssalladshuvud Till servering ris Lägg till i inköpslistan
Blanda ihop ingredienserna till marinaden och lägg kycklingen i den. Bryn sedan kycklingen i en het panna eller gärna i stekgryta då marinaden skvätter
500-600 g ren kycklingfilé, benfri, från lår eller bröst sesamoljamatolja 2 klyfta vitlök färsk ingefäralimeblad 1 citrongräs 800 ml kokosmjölk ca 0,5 hönsbuljongtärning honung sweet chilisås ev chilifrukt broccoli shiitakesvamp 200 g äggnudlar
Bryn kycklingbenen och lägg dem i en stekgryta. Hacka löken grovt och bryn den. I med lök, vitlök, tomatkross, buljong, vin, tomatpuré, sambal oelek och spiskummin i grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.