Prova med en sticka för att se om köttsaften är klar och genomskinlig. 16 kycklingfiléer Salt Grovmalen svartpeppar Smör Marinad 1 dl olivolja 1 dl balsamvinäger 3 msk honung 1 tsk grovt havssalt 1 tsk grovmalen svartpeppar 1 msk timjan 1 msk oreganoUgn 200° Putsa filéerna och krydda med salt och svartpeppar
Serveras med en god sallad. Svart eller rött ris från saltåkvarn. Koka riset enligt förpackning. Hej. Detta receptet är en gammal favorit som jag gärna plocka fram under hösten
4 1 rödlök 600 g strimlad kycklingfilé 2 1/2 dl matlagningsgrädde 250 g körsbärstomater Att ha hemma 4 port ris 1 msk olja salt peppar 1/2 dl chilisås 1 dl mjölk 1 tsk timjan Lägg till i inköpslistan
En kycklinggryta som alla gillade. Servera grytan medris och vitkål. Receptet kommer från boken "Klaras goda GI-dagar", men är lite omgjort med utgångsunkt i vad jag hade hemma kyl och frys
Servera medris och sallad. Krydda och bryn kycklingen i en stekpanna med smör. ris. Låt paprikan, purjolöken och zucchinin fräsa med kycklingen ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.