Bred laxkrämen på rundlarna. 150 g varmrökt lax. 150 g färskost av philadelphiatyp 3 msk vispgrädde 150 g varmrökt lax skinn- och benfri 1 tsk citronsaft salt svartpeppar 3 msk röd stenbitsrom 4 skiva rågbröd 2 msk gräslök finklippt, eller dill 1 st citron små bitar
Enligt tradition hade vi en nykomling på julbordet. ) lär jag aldrig tröttna på. Knäckesticksen blir rätt mjuka och tråkiga om röran får ligga för länge så det är bäst att lägga på den strax innan servering
Precis innan servering, lägg på ca en msk laxröra på varje crostini och toppa med gräslök. Ta bort skinnet från den varmrökta laxen och ta bort alla ben om så finns
Lägg upp salladen på två tallrikar och fördela även den varmrökta laxen på dessa. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs, rom, dill och citronjuice i en skål
Rensa rödingen och ta bort alla ben - jag brukar dela rödingenpå hälften nu. Lägg haricots verts i en panna (på bilden har jag frusen - JA frysta grönsaker fungerar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.