Teriyakiglaserad entrecôte med grillade grönsaker
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor entrecôte
  •  
  • Glaze
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk japansk soja
  • 1 msk teriyakimarinad (finns färdig på flaska)
  • 2 msk chilisås
  • 1 msk honung
  •  
  • Dipp
  • 1 dl grekisk yoghurt
  • 1 dl crème fraiche
  • Wasabipasta efter styrka och smak
  • Salt
  •  
  • Grönsaker
  • 1 fänkål
  • 4 knipplökar
  • 1 squash
  • 2 röda paprikor
  • 2 gula paprikor
  • Olja att pensla med
  •  
  • Till servering
  • Flingsalt
  • Finrivet citronskal

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.