Surdegslimpor
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Till surdegen
  • 25 g jäst
  • 1/2 pkt
  • 1 dl ljumet vatten
  • 37 grader
  • 2 dl glutenfri mjölmix
  • Finax grova
  •  
  • Till degen
  • 25 g jäst
  • 1/2 pkt
  • 4 dl ljummet vatten
  • 2 msk rapolja
  • ½ dl ljus sirap
  • 1 ½ tsk salt
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 dl pumpakärnor
  • 8 ½ dl glutenfri mjölmix
  • Finax grova
  •  
  • Pensling
  • Vatten
  • 2 msk av vardera solros- och pumpakärnor
  • gärna grovt hackade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.