Äppelkakan - en klassiker som alltid uppskattas. Och givetvis går den att njuta av med bra ingredienser så att vi som väljer att (eller måste) äta en kost utan vetemjöl, socker och mjölk också kan få njuta
Vete, socker och mjölk är uteslutet sedan tidigare, men nu vill jag även äta ägg-fritt eftersom jag jobbar på att få bort ett virus i kroppen som legat och "lurat" i flera decennier
Om du tycker att det behöver sötas mer - det beror på hur mycket sötma du får av bananen och apelsinen, så tillsätt lite kokossockereller honung och blanda ner i smeten
En stor bonus är också att de är väldigt enkla att göra och går snabbt - tjofftjoff, ska det vara. Tanken är att de ska passa att äta som frukost eller till mellanmål, men jag som inte uppskattar alltför söta bakverk tycker att de fungerar precis lika bra även som kaffebröd
Namnet, solskensgröt kommer dels av färgen och att den ger en strålande bra start på dagen, men också för att den innehåller betakaroten och C-vitamin tack vare innehållet av morötter, gojibär och torkat nyponskal
Barndomens hetvägg - semla i mjölk, var gott. Jag använde mig av kikärtsspad som äggsubstitut och av mandel- och potatismjöl,Det blir en ganska "kompakt" bulle, men jag uppskattar det - den är smakrik
Vispa ägg och socker fluffigt. Dela vaniljstången på mitten och skrapa ur fröna, lägg fröna, vaniljstången, mjölk och grädde i en kastrull och koka upp detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.