Strömmingslåda med kaviar och gräslök
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g Strömminingsfiléer
  • 1 salt och peppar
  • 11 tsk matfett
  • 11 st purjolök
  • 11 msk kaviar
  • 11 msk gräslök
  • 12 dl matlagningsgrädde
  • 11 tsk majsstärkelse
  • 1 potatis
  • 1 råkostsallad
  • 1300 g Strömminingsfiléer salt och peppar 1 tsk matfett 1 st purjolök dm 1 msk kaviar 1 msk gräslök skivad 2 dl matlagningsgrädde 1 tsk majsstärkelse Servera med: potatis kokt råkostsallad se recept Ugn: 225°Salta och peppra strömmingen på den köttiga sidan. Rulla strömmingen med skinnsidan inåt. Lägg rullarna i en smord ugnssäker form. Strö över tunt skivad purjolök.
  • 1 Vispa samman kaviar, gräslök och grädde och häll över strömmingsrullarna. Tillaga mitt i ugnen, ca 20 minuter. Servera med kokt potatis och råkostsallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.