Ingredienser Portioner: 10 ca 1 dl senapspulver ca 1 dl vetemjöl 1/2 tsk salt 3 ägg 800 g strömmingsfilé 3 dl ströbröd smör att steka i flingsalt Dillmajonnäs 2 dl majonnäs färskpressad juice av 1 citron 3 msk finhackad dill salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5:- Rabatt Arla 500 g Mer info Ladda kupong
Ca 22 stycken6 dl mjölk3 dl snabbhavregryn50 g jäst1 dl matolja1 dl socker1½ tsk saltca 12 dl vetemjölSlå hälften av mjölken över havregrynen, låt stå och svälla i en timme
Det finns ju otaliga bullrecept, men det här är det jag bakar allra mest. Det kommer från en dam som hade café i Ystad där min familj spenderat somrarna i tre generationer nu
Min yngsta son är som många andra ungdomar inte speciellt förtjust i skolmaten. För att han inte ska gå en hel dag utan att äta något alls eller äta godis har jag gjort den här varianten av en "nyttig" och energirik kaka så han i alla fall får i sig någonting
Blev väldigt sugen på att testa och göra päronmarmelad. I dag blev det en liten genväg med att använda Melatin för att få marmeladen att bli lite tjockare utan att koka den i evigheter
Idag satt jag och bläddrade i alla mina recept som jag klippt ut från tidningar genom åren. Nu förtiden klipper man ju aldrig ut något utan söker på nätet efter vad man vill ha
Björnbärsskörden fortsätter och här är en jättegod björnbärskaka med mandelmassa. Ingredienser. 5 ägg2 dl råsocker150 g grovriven mandelmassa240 g(4 dl) vetemjöl3/4 tsk vaniljextrakt400 g björnbär(färska eller frysta)50 g smör1/2 dl råsockerSmörj och bröa en springform som är ca 23 cm i diameter
Att göra sin egen müsli är fantastiskt gott och dessutom enkelt. Har du väl börjat kommer du inte att vilja köpa de torra, smuliga grynblandningar med mikroskopiska bitar av bär och nötter som finns i livsmedelsaffärerna längre
Varje sommar sätter vi filbunkar. Det är bara två ingredienser i en filbunke, gräddfil och mjölk. Problemet kan vara att få tag i mjölk eftersom den ska komma direkt från bondgården, fortfarande ljummen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.