Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Lägg i äggen och stek 1 minut. Lägg imakrill, sparrisen och stek dem ca 1 minut. Tillsätt kokt ris, tomaterna, ostronsåsen, sojasåsen, sockret och stek dem 3-4 minuter. 300 g kokt ris. 1 klyfta vitlök. 110 g makrill. 1 röd chili. 100 g sparris. skurna i 2 cm breda strimlor
Tillsättris och knäck i ägget. Bryn köttfärsen i olja. Servera med en halv avokado. Tillsättskivad purjolök, strimladvitkål, ingefära, sambal oelek och stek en stund
Sänk värmen, lägg i lök, vitlök, paprika och sambal, stek några minuter. Smaka av med salt och peppar. 1 Stek köttfärsen i olja på hög värme tills den får fin färg. 2 Tillsättriset och stek tills det är varmt, vänd ner persilja. Tillservering 1 Stek äggen i olja, med löd gula eller vändstekt. 6 dl kokt basmatiris. 1 finhackad gul lök. 1 pressad vitlöksklyfta. 2 tärnade röd paprika. 2 dl hackad persilja. 5 tsk flingsalt
Servera ägget på det stektarisetmed en klyfta lime, koriander och prik nam pla. Ta ut riset från kylen och låt det bli rumstempererat medan du förbereder resten av ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.