Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Lägg i den rostade vitlöken och rör om. Lägg i äggen och stek 1 minut. Tillsätt kokt ris, salladslöken, ostronsåsen, sojan, sockret och stek dem 2-3 minuter. 250 g kokt ris
4 1 röd paprika 2 gula lökar ca 500 g kycklingbröstfilé 2 msk olja för stekning 4 msk sojasås 2 msk fisksås 300 g böngroddar 2 påsar färdigkokt ris à 250 g (gärna Express långkorning ris) Till servering 30 g sesamfrön Lägg till i inköpslistan
Servera ägget på det stektarisetmed en klyfta lime, koriander och prik nam pla. Ta ut riset från kylen och låt det bli rumstempererat medan du förbereder resten av ingredienserna
Servera medris. Tillsätt broccolin, kycklingen, ingefäran, buljongen, sojasâsen och fisksâsen. Här hâller vi pâ och förbereder en kommande Thailandsresa
Någon önskade sig lite mer asiatisk mat på bloggen, så här kommer ett lättlagat och gott recept på stektrismedkyckling - även kallat ”asiatisk pytt-i-panna”
Servera tillsammans medstektkyckling. Lägg upp på ett fat och toppa med den ostslungade broccolin. Salta och peppra kycklingfiléerna efter smak på båda sidor
Servera tillsammans medstektkyckling. Lägg upp på ett fat och toppa med broccoli och potatis. Salta och peppra kycklingfiléerna efter smak på båda sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.