4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Denna förrätt blir en härlig öppning på middagen med ett par mjälla skivor färsk lax, hettan från pepparroten och syran från äpple fint ackompanjerat av en skiva smörstektsurdegsbrödmed en len honungsfraiche som avrundar i gommen
Avsluta med att lägga på den skivade oxfilén. Tillsammans med rödbetor och polkabetor blir det en fantastisk servering – bara det godaste av sensommaren
En mycket fräsch men även matig sallad på råa gulbetor ochfänkål smaksatt med grapefrukt och krasse, perfekt som tillbehör till en god fisk eller som en bufférätt
Tänkte börja morgondagen med ett pass på gymmet så det är bäst att vara utvilad. Till köttet gjorde jag en smarrig sallad, inspirationen till den kommer från en mycket god vän som ofta har solrosfrön i sina sallader
Lägg upp på ett fat och fördela ost och granatäpple över. Skär granatäpplet i fyra klyftor och ta ut de röda kärnorna, se till så att de tunna hinnorna inte kommer med
Lägg upp på ett fat och fördela ost och granatäpple över. Skär granatäpplet i fyra klyftor och ta ut de röda kärnorna, se till så att de tunna hinnorna inte kommer med
Salta gösen på köttsidan och pensla den med olja på skinnsidan. sallad på räkor, avokado och rucola. Blanda alltsammans (tillsätt lite chili i taget och smaka av då styrkan varierar) med honung och koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.