Ingredienser Portioner: 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Ringla över dressingen och strö på sesamfröna. Skär avokado, mango och gurka i bitar. 170 g små salladsblad. 2 Varva salladsbladen med alla grönsaker på ett fat och toppa med räkorna
Blanda ner de nygrillade grönsakerna i salladen tillsammans med lite olivolja och flingsalt. Ansa och strimla färsklöken och blanda den med salladsskotten
Bred ut salladenpå tallrik. Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Lite isbergs sallad. Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept
Vi grillar ofta, och vi köper ofta baguetter. Ibland får Diesel mata ankorna (änderna) i hamnen, men ibland gör vi ströbröd och ibland gör vi krutonger
Tillsätt bacontärningarnaoch vitlöken och fräs på svag värme tills allt bacon blivit lite krispigt. Blanda pastan med baconetoch servera med mer riven parmesanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.