Ingredienser Portioner: 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Ringla över dressingen och strö på sesamfröna. Skär avokado, mango och gurka i bitar. 170 g små salladsblad. 2 Varva salladsbladen med alla grönsaker på ett fat och toppa med räkorna
Rucolasallad. riven parmesan. Rucolasallad. riven parmesan. Grilla den hastigt i panna eller på grillen och varmhåll i ugnen 125 grader. Lägg i botten på en tallrik rucolasalladovanpå 5 sparrisar, ringla crema de Balsamico över och högst upp strö över med mycket parmesan. Grilla den hastigt i panna eller på grillen och varmhåll i ugnen 125 grader 3. Lägg i botten på en tallrik rucolasalladovanpå 5 sparrisar, ringla crema de Balsamico över och högst upp strö över med mycket parmesan
Tillsätt bacontärningarnaoch vitlöken och fräs på svag värme tills allt bacon blivit lite krispigt. Blanda pastan med baconetoch servera med mer riven parmesanost
Jag ligger på en sal på Östra och mår döden. Jag har inte ätit riktig mat på jag vet inte hur länge, men hade jag fått hade jag gjort den här salladen med en massa finfina saker i
Laga Sesamnuggets enligt anvisning på förpackningen och lägg in klyftpotatisen i ugnen och tillaga enligt anvisning påpåsen, alternativt klyfta din egen från färskpotatis och toppa med lite olivolja samt salt, peppar och timjan
Laga Sesamnuggets enligt anvisning på förpackningen och lägg in klyftpotatisen i ugnen och tillaga enligt anvisning påpåsen, alternativt klyfta din egen från färskpotatis och toppa med lite olivolja samt salt, peppar och timjan
Lägg upp sparrisarna med ruccola, parmesanoch solrosfrön på ett fat, ringla över olja och krydda. ) För på himmelen fanns inte ett moln och stora lampan var tänd ochpå tallrikarna fanns ljuvligt grön sparrissallad, det om nåt är vårligt eller hur
Grillad biff med persilje- och vitlökssmör ochsalladpå rucola, babyspenat och rostade tomater. Blanda salladen med bönorna, häll på en god olivolja, krydda med salt och peppar, tillsätt de rostade tomaterna och toppa med lite grovriven parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.