Servera med rostat surdegsbröd. * Skala en lök, fräs i smör, slå på vinet. Skär under tiden morötterna i julienne (om du orkar) dvs smala stavar, löken i klyftor ochfänkålen i skivor
Genom att hälla hett vatten över mjöler och ”cerealier”, gärna grövre typer som fullkornsmjöl och råg/vetekross, så ökar man degens vatteninnehåll och sätter stopp för vissa enzymer i brödet, vilket påverkarbrödets smak, näringsvärde, konsistens och hållbarhet
Som tillbehör hade jag en salsa på mango, koriander, tomat, lime ochlök till. Jag har inte skrivit så exakta mått på ingredienserna nedan, dels för att jag inte har dom och dels för att det är så enkelt att göra så mycket eller lite du vill av det här och du kan enkelt smaka av och se vad du behöver mer eller mindre av
Laxrulle på low carb brödmed pepparrot och cream cheese-fyllning. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i ochmed att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
12 gula lökar. 11 klyfta vitlök. 12 msk grovsenapStrimla lök, vitlökoch paprika. 1Skär isterbanden i skivor och blanda med grönsakerna. 1Blanda grädde och senap och smaka av med salt och peppar. 1Lägg pastan i en ugnsform med grönsakerna på toppen och slå grädden över. 1Baka i ugnen i 20 minuter på 175 grader
Förrättsmiddag innebär att man skippar huvudrätten och går påmed flera förrätter istället. Att blanda tomaterna med osten innan gör också att rätten håller rakt igenom, istället för att osten går åt direkt vilket är fallet när den bara hamnar ovanpå
Lägg kantarellerna i kall panna utan något fett, och sätt på värmen. Hej igen på er. Inspirerad av det lyckade försöket med min laktos- och glutenfria ostkaka häromsistens, fick jag för mig att göra en äggakaka med smaksatt Keso
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.