Grundrecept på bröd samt Rågbröd med lök och fänkål
det enkla och goda
det enkla och goda
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl ljummen vätska (vatten, mjölk, vatten+mjölk, vatten+fil, mjölk+fil etc.)
  • 50 g jäst
  • . 1 msk salt
  • . 1 dl olja (som kan bytas ut mot annat fett)
  • valfritt mjöl, tills du fått en fin konsistens - gärna lite mer åt det kladdiga hållet så att det inte blir för torrt)
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 msk krossade fänkålsfrön
  • 0,5 dl olja + en klick smör
  • 5 dl ljummet vatten
  • 50 g jäst
  • 1,5 msk flingsalt
  • . 4 dl grovt rågmjöl + rågsikt (resterande mängd)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.