skink- och mozzarellafyllda spenatcrêpes. Gjorde en så barnsligt god middag igår. Dinkelmjöl och spenat gör pannkakorna extra matiga och fyllningen kan du variera efter smak
Stek tunna pannkakor i en stekpanna och lägg dem på hög med en remsa smörgåspapper emellan. Skiva svampen och fräs den i en kastrull med smör tills vätskan blir klar
Det kommer inga exakta mått eftersom jag freebasade och gjorde en variant utan vin och svamp, en vegetarisk variant och en med alla ingredienserna nedan
Relaterade Ravioli medsvampfyllning, vitvinssås och rostade pinjenötter. Har under den här perioden även försökt laga vegetariska middagar eftersom Stefan och jag för det mesta har lunchlåda med till jobbet
Blanda med färskost, persilja och smaka av med salt och peppar. Lägg en klick av fyllningen på varje filé och rulla samman, avsluta med en baconskiva runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.