Gör fyllningen genom att ansa svampen, skiva i mindre bitar. Stek lök och svamp mjuka. Börja med att göra crêpesmeten genom att blanda mjöl och salt i en bunke
Rensa och skölj svamparna och stek i gjutjärnsgryta tills dom vätskat av sig. Skär de gula lökarna i kvartar med kniv och bryn i rapsolja med svampen tills löken blivit fint genomskinlig utan att ta färg
Varma Mackor i 3 smaker. 22 oktober 2016 @ 11. 32. Häromdagen gjorde jag Varma Mackor Jalapeño Cheese/Skinka/Tomat som blev suveränt goda, jag kunde inte släppa tankarna på dessa mackor så jag blev tvungen att göra lite fler och denna gång med lite olika smaker
Fräs svampen i hälften av smöret tillsammans med löken och stek tills svampen fått en fin yta. Lägg svampen på brödskivorna precis innan servering och garnera med lite färsk timjan
Skär ner svampen i mindre bitar och stek den i en panna med lite olja på mellansvag värme. När svampen släppt vätska och börjat bli torr är det dags att lägga smöret och finhackad lök och vitlök
Häromdagen, medan jag försökte få tyst i mitt huvud och trötta mina ögon till sömns genom att läsa matbloggar, fick jag syn på ett recept på något som upphovsmakaren Jens Linder kallar för Estnisk svampsallad