Ingredienser Kålpudding Receptet är för 4 personer 500 gram älgfärs* 1 st vitkålshuvud 1 st gul lök 0,5 st röd chili Efter tycke & smak persilja Efter tycke & smak himalayasalt/havssalt Efter tycke & smak svartpeppar Efter tycke & smak kokosolja (alt
Jag använde svensk hård getost för att det skulle passa till en Sauvignon Blanc då vi hade en fin vit Bordeaux som jag köpte för ett par år sedan påBordeauxsläppet
Igår kom sommaren åter, det där man pratar om som högsommarvärme i alla fall. Vi tillbringade dagen på en nästan vindstilla sjö tillsammans med mina föräldrar och klev innanför dörren hemma först efter sju
Istället bjuder jag på en rätt som min käre make gjorde för ett tag sedan – en jambalaya. Och jag skrattade när jag såg bilden – jag måste nog dra ned på granatäpple – men det är ju så förbaskat gott
Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
För att en kock ska kunna gör sitt bästa så krävs det… kakor påbordet. Förra helgen var den experiment som gällde och nu är dags att leverera på riktigt
Ljuva sommar och äntligen semester. Det är väl så att man är i större behov av semestern för varje år som går och man uppskattar ledigheten på ett annat sätt en när man var yngre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.