Ingredienser Kålpudding Receptet är för 4 personer 500 gram älgfärs* 1 st vitkålshuvud 1 st gul lök 0,5 st röd chili Efter tycke & smak persilja Efter tycke & smak himalayasalt/havssalt Efter tycke & smak svartpeppar Efter tycke & smak kokosolja (alt. animaliskt fett, ghee) *Det går självklart bra att använda nötfärs. Vid AIP, uteslut chili. Husgeråd Kniv Stekpanna Skalkniv Bunke Ugnsform
Tänkte jag skulle titta in och ge er receptet påkålpuddingen jag gjorde igår. Bred ut allt jämnt i en långpanna och fördela resten av den stekta kålen ovanpå
Här kommer köttfärsrätt nummer två, det blev kålpudding. Kålpudding. Värm upp vattnet och smält buljontärningen i vatten och häll över vätskan över kålpuddingen
Nåväl tillbaka till kålpuddingen, här kommer mitt recept påkålpudding. )Men jag är ganska säker på att varken min älskade eller mina barn skulle hålla med mig
Dela kålhuvudet, skär bort roten på vitkålen, skär ned kålet i små tärningar. Börja med att smälta smör i en kastrull, tillsätt grädde, vispa hela tiden så att det inte bränner vid
Om kålpuddingen verkar bli torr kan man späda med lite vatten eller buljong. 5 tsk salt1 kryddmått svartpeppar1/2 dl ströbröd4-5 dl mjölk1/2 vitkålshuvudmargarin och lite sirap till stekningenSätt på ugnen 175 graderSkär kålen i små bitar eller strimlor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.