- Skrubba potatisen och picka skalet på potatisen med en gaffel. - Riv loss lagom stora foliebitar så att x antal potatisar/portion får plats på varje foliebit
Vi fick en sådan smaskig sås, eller dipp, på ICAs grillevent häromveckan. Den passar till så mycket, som dipp till grönsaker och korv eller som god sås till diverse grillat
När det är sådant här väder och ingen sol så kan det lika gärna regna… för det behöver vi. Tänk så många goda grillröror ochsåser det finns, bjuder här på att antal goda röror
Lägg över i en liten kastrull och slå på grädde och fond. Knaperatekt rökt sidfläskoch gärna från Vindelns rökeri är otroligt gott till fiskrätter och blir liksom en extra liten krydddetalj som ger rätten lite lyxkänsla
I det här inlägget är det själva såsen jag ger recept på, men guidar ändå på snedstilt text inom parentes hur man gör med kycklingfilén eller quornbitar om man önskar så
Tillsätt en rejäl klick smör och den hackade löken, låt svampen och löken stekas 15 min, salta och peppra. Stek fläsket i lite smör på medelvärme i ca 10 min tills det blivit knaprigt. Lägg ut ruccolan på tallrikar, toppa med kantareller ochsidfläskoch hyvla över parmesanost 75 g ruccola (en liten påse). 200-300 g sidfläsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.