Halvera päronen och lägg dem vid sidan om kycklingen. nymald svartpeppar. Kryddig kyckling med ingefära och päron 1. Sätt ugnen på 200°. Blanda ner citronskalet när ca 10 min återstår. 4 personer Ingredienser 4 kycklingklubbor, (ca 1,2 kilo) 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar 2 päron 1 citron, finstrimlat skal Marinad
Carnegie Portern har som sagt gamla anor och närvi letade lite på webben så upptäckte viatt det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärkevi har här i Sverige
Frukter och grönsaker var antingen odlade på hotellet eller närproducerade eftersom hotellet är väldigt miljömedvetet och har ett speciellt miljöprogram
Vaknade tidigt idag och sitter vid köksbordet bredvid kaffekokaren som gått varm sedan en timme tillbaks och blickar ut på en himmel som ser ut att kunna leverera en hel del regn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.