Smakrika köttbullar på LCHF-vis med trattkantarellsås och blomkålsris
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 2 msk malda psylliumskal (Urtekrams), eller ca 1 msk vanlig Husk
  • 3/4 dl grädde
  • 1 stort ekologiskt ägg
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk Dijonsenap
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 tsk torkad basilika
  • smör/olivolja till stekning
  • 20 g torkade trattisar eller annan valfri svamp
  • 3 dl grädde
  • 1 msk kantarellfond
  • salt och svartpeppar från kvarn
  • smör/olja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.