16 :30
ska jag äntligen köra spinning på KMTI. Jag har valt att inte köra så många spinningpass på sommaren på KMTI utan hoppar in när jag är hemma o kan helt enkelt.
Nu var det längesen o jag är supertaggad! Såg att passet var nästintill fullbokat också
Stek påmedelvärme. Köttbullar. Servera med tomatsåsen och nykokt pasta. Smaka av med socker. Hacka lök och vitlök och fräs i olja tills löken är blank och genomskinlig
) Så det är ett tips, kolla runt på sidor ochpå bilder som inspirerar dig när du känner sug. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i ochmed att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Bjud dem med tomatsås och nykokt pasta. Kantskär brödet och smula ner det i en skål. 12 msk hackad persilja. 1500 g köttfärs 2 skiva formbröd vitt 2 dl mjölk 1 tsk salt 2 krm peppar 1 st ägg citronskal rivet av 1 1 st vitlöksklyfta 2 msk hackad persilja 0. Häll över mjölken och låt det stå och svälla ca 10 minuter. 1Tillsätt färs, salt, peppar, ägg, rivet citronskal, pressad vitlök, riven parmesanost och hackad persilja. Sänk värmen och låt dem eftersteka ca 8-10 minuter eller tills de är genomstekta
Testade två nya recept påjulköttbullaroch här kommer det första receptet. Forma bullar i lagom storlek och lägg på en plåt med smör eller bakplåtspapper
Strö lite finskuren persilja över köttbullarna innan servering. persilja. Köttbullarpå hjort i gräddsås med lingon och pressgurkaDet finns alltid en anledning till varför vissa rätter blir klassiker
Det här tipset är basserat på att man använder sig av smörkräm att spackla med. "stryk sedan tårtan medhårs" Stryk kanten längst sidan och inte uppe på först(se bilden)så minskar risken att bitar från kanten ramlar med i smörkrämen
Läs alla KOCKENS TIPS. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.