Köttbullar på hjort i gräddsås med lingon och pressgurka
COOKED
COOKED
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g hjortfärs
  • 200 g fläskfärs
  • 1 gul lök
  • 50 g smör
  • 1/2 dl mjölk
  • 1 dl vispgrädde
  • 1/2 dl ströbröd
  • 3/4 msk salt
  • 1/2 tsk vitpeppar
  • 1/2 tsk enbär
  • Gräddsås
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl viltbuljong
  • 2 msk svartvinbärsgelé
  • salt och peppar
  • Pressgurka
  • 1 liten gurka
  • 3 msk ättiksprit, 12%
  • 1 dl strösocker
  • 1 1/2 dl vatten, kallt
  • rårörda lingon
  • persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.