1 krasseSkär
bröden på hälften och skär bort kanterna. Vill du ha lite krisp på din bakelse – riv en skiva bröd i mindre bitar och stek i olja tills det fått färg – låt rinna av på ett hushållspapper.Hacka räkorna till skagenröran- spara några räkor till dekoration. Blanda med resten av ingredienserna till fyllningen. Smaka av med citron, salt och peppar.Stapla 3 skivor bröd på höjden med fyllning mellan skivorna. Täck bakelsen med creme fraiche med hjälp av en spatel eller bordskniv.Dekorera bakelsen med räkor, löjrom, dillvippor och spritsad krassemajonnäs
Varva bröd med krämen. 1körsbärstomaterSkiva soltorkade tomater, salami och ruccola och blanda ihop med crème fraîche. 1Bre det översta lagret med färskost. 1Garnera med mozzarella, parmaskinka, basilika, oliver, körsbärstomater
Vi har spenderat dagen på landet, med kalas, god mat och en sväng på sjön. Det blev ett sent inlägg då vi varit borta hela dragen men här kommer den godaste röran ever och då menar jag den godaste
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.