Tillsätt mjölet och rör kraftigt med en träsked tills smeten släpper från botten och kanter. Skär försiktigt av ett lock och lägg i fyllningen strax innan serveringen
räkor. Fyll blandningen i champinjonhattarna och garnera med cocktailtomat. Rulla ihop laxen och lägg rullarna kallt, gärna en stund i frysen, då blir de lättare att skära i munsbitar
Den som vill kan garnera med ännu mer räkor än i receptet och även toppa med lite löjrom. Själv håller jag mig helst till de nordiska smakerna av ishavsräkoroch lax i kombination med den lite söta brytningen av bakad leverpastej och en dash av remouladsås
Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.