Skaldjurstårta 0,5 dl flytande margarin. 1200 g kavring. 1300 g räkor, skalade (1 kg med skal). 12 dl kräftstjärtar www.koket.se
Gratinerad ansjovisrulle toppad med riven ost Smält fettet, rör ner mjöl och späd med mjölk och grädde. Sjud ca 5 minuter. Låt smeten svalna. Tillsätt ansjovisspad, gulor och bakpulver Hemmets Journal
Räk– och laxfylld rulle Tärna laxen. Skala räkorna och dela dem i mindre bitar. Skala och hacka äggen. Vispa grädden och rör ner majonnäs Hemmets Journal
Skagentårta med löjrom Kantskär bröden och lägg ut dem tre och tre. Gör tre rundlar med hjälp av en form eller tallrik, 22–24 centimeter i diameter Hemmets Journal
Ugnsbakad fylld lax med färskostkräm 4 portionsbitar laxfilé, à 175 g. 1salt och peppar. 11 ask färskost med paprika och chili, 125 g mittkok.expressen.se
Smörgåstårta, skagentårta 9 st landgångsbröd. 11 kg räkor, med skal. 13 st ägg, hårdkokta mittkok.expressen.se
Silltårtan alla vill ha receptet på! 250 g kavring. 175 g smör. 14 gelatinblad. 12 förp Abba matjessill. 10,5 rödlök. 12 ägg, hårdkokta, finhackade www.koket.se
ROMSILL Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny Sill Sillinläggning Silltårta Matjessill Matjessillstårta 1 pkt Abba Sill på 5 minuter i bit eller filé Abba
Kasslergratäng 750 g benfri kassler. 11½ kg potatis. 11 morot. 12 gula lökar. 13 vitlöksklyftor. 11 röd paprika. 11 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja www.arla.se
Skaldjurslasagne 1 Rör ihop crème fraiche, mjölk, sambal, vitlök och buljongtärning i en stor bunke www.coop.se
SENAPSSILL Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny Sill Sillinläggning Silltårta Matjessill Matjessillstårta 1 pkt 5 minuterssill Abba
Smördegspuffar med ägg- och räksallad Skär smördegen i 6 fyrkanter. Lägg fyrkanterna på en plåt med bak-plåtspapper. Vik upp en kant runt om. Nagga bottnen med en gaffel och pensla med uppvispat ägg Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.