Blanda ingredienserna till fyllningen och smaka av med salt, svartpeppar och citron. Dekorera bakelserna med halverade ägg, forellrom, rädisor, picklad rödlök och sallad
Fisk, Midsommar, Skaldjur, Smårätter Tagged. Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Tillsätt mjölet och rör kraftigt med en träsked tills smeten släpper från botten och kanter. Skär försiktigt av ett lock och lägg i fyllningen strax innan serveringen
1Ägg och skinkfyllning - ett lager2 ägg, hårdkokta och finhackade 100 g färskost 350 g rökt skinka, hackad 1 tsk dijonsenap ca 2 dl av grundröran (se nedan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.