Smaksätt med paprikapulver, timjan, persilja, salt och peppar. Servera med ugnsrostade grönsaker. 500 g fläskfilé. 12 msk arla smör och rapsolja. 1salt, pepparPutsa fläskfilénoch skär den i skivor. 1Koka ihop grädde, vitlök, dijon och kalvfond. Häll över fläskfilénoch låt sjuda i 10 minuter
Fläskfilé. Blanda olja med salt och peppar och pressa ner vitlök. Smaka av med salt. Hasselbackspotatis. Skala potatisen och skär den i tunna skivor fast inte helt igenom
700 g fläskfilé, svensk putsad. Fläskfilé700 g fläskfilé, svensk putsad 2 klyftor vitlök, hackade 2 msk soja 2 msk honung 0,5 tsk salt 1 krm peppar. Hasselbackspotatis12 potatisar, av valfri sort 3 msk smör 0,5 dl ströbröd 0,5 tsk salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.